Bagning

Bagning er en meget fornøjelig hobby, især sammen som familie i et nyt fremmed land. Bagning bringer nostalgiske minder frem og skaber nye fantastiske – alt i ét. Du kan nemt bage pandekager, rugbrød, fødselsdagslagskage, kanelsnurrer, kransekage, svampekage, chokoladekage, hindbærsnitter, fastelavnsboller, Napoleonshatte, Othello-kage og mange flere helt selv. For at få det til at smage og dufte som dem, du ville få i Danmark eller Skandinavien, skal du bruge de lokale råvarer fra Danmark og Skandinavien.

Uanset hvor du bor i verden nu, kan særlige begivenheder ofte få en til at føle en lille smule hjemve og nostalgisk.

At fejre jul, påske eller endda en fødselsdag i udlandet – langt væk i et nyt land bringer følelsen af ​​at være dansk og skandinavisk frem. Eksempelvis er en dansk fødselsdag ikke en rigtig dansk fødselsdag uden en klassisk fødselsdagskage eller fødselsdagsboller, eller en nytårsfest uden kransekage eller endda en jule- eller påskefest uden rugbrød.

Som udlandsdanskere kan du bestille danske bageprodukter online til dit hjem i udlandet. I helligdage f.eks. Jul, påske, nytår med flere udvides sortimentet til at omfatte alle de traditionelle og typiske produkter, der er nødvendige for, at du kan fejre en dansk højtid, uanset hvor du befinder dig i verden

Du kan shoppe alle dine foretrukne og velkendte danske og skandinaviske bageprodukter online. Shop populære mærker som Tørsleffs, Valsemøllen, Odense, AMO, Karen Volf, Dansukker, Dr. Oetker, Struer, Änglamark, Urtekram og mange flere. Du kan endda finde et udvalg af produkter fra andre skandinaviske lande. Tag et kig i vores sortiment og opdag dine yndlings bageprodukter og mærker. Hvis der er et produkt eller mærke, du ikke kan finde i vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte vores kundeserviceteam, så vil de hjælpe dig. For at shoppe dansk bagværk online skal du blot kigge vores sortiment igennem, tilføj de ønskede produkter i din indkøbskurv, udfylde forsendelsesoplysninger og betalingsoplysninger, så sørger vi for resten.