De 4 bedste ingredienser til en ordentlig privatfest

Hvis du går og leger lidt med tanken om at holde en privat fest, så ved du måske allerede, at der er rigeligt at gøre op i sine overvejelser. Det er nemlig ikke bare lige. Det kræver noget planlægning for at finde ud af, hvad der bør vægtes højest. I denne artikel kan du læse 4 ting du bør tage med i dine overvejelser, inden du holder en privatfest. 

 

De rigtige drikkevarer skal der til

En fest er ikke en ordentlig fest uden noget at drikke. Vi er mange som godt kan lide at smage på en drink eller to, især til festlige lejligheder. Hvis du planlægger at holde en større privat fest, så er det vigtigt at du får handlet godt ind, så du er dækket ind. 

Men derudover skal du også gøre op med dig selv, om du ønsker at gæsterne selv skal stå og blande disse drinks, om du vil gøre det, eller om en tredjepart skal være inde over?

Lej en bartender kan være en god idé til dig, som har et ønske om at være en deltagende part i festen, uden hele tiden at være nødsaget til at skulle lege bartender. 

Derfor kan du med fordel hoppe forbi Tenderbar, som har mange års erfaring med netop at være bartendere, så der er ingen tvivl om at de vil klare jobbet til UG. 

 

Et festlokale med god plads og overnatningsmuligheder

De næste to ting som du bør tage med i dine overvejelser inden du holder en privatfest, er et festlokale og overnatningsmuligheder. 

Afhængigt af hvor mange du inviterer til din fest, så skal det selvfølgelig være et lokale, hvor der er plads til mange mennesker og hvor der kan være borde og stole.

Derudover er det også vigtigt, at du tænker over, hvor dine gæster skal sove henne. Hvis I alle skal drikke lidt tæt, så er der selvfølgelig ingen der skal køre hjem. Det er heller ikke nødvendigvis sikkert, at alle gæsterne har mulighed for at blive hentet. 

Derfor er det smart, hvis du kan leje et forsamlingshus med sovepladser, så både du og dine gæster er dækket godt ind. Så kan I for alvor få lov at feste, helt uden at skulle bekymre jer om sovepladser senere.

 

Gæsteliste er en nødvendighed

Den sidste ting her på listen er en af de vigtigste. En gæsteliste. Det er vigtigt, hvis du vælger at invitere mange mennesker. Hvis der er tale om en større fest, så er det nemlig ikke usandsynligt, at andre hører om denne. 

Hertil skal du være opmærksom på, hvor mange der kommer og hvor mange du ”tillader” at komme, også selvom de måske ikke var inviteret i første omgang. 

Vær opmærksom på antallet af mennesker, både i forhold til plads men også i forhold til f.eks. mængder af alkohol og sovepladser. 

Sørg kun for at have så mange mennesker med, som det giver mening at have med. Hvis du tænker over disse 4 ting inden din privatfest, så vil du helt sikkert opleve, at din fest vil være langt bedre planlagt og måske også meget bedre end først antaget.