Gode ideer til gaver du kan give din partner

Så er det igen tid til at gå på gavejagt, hvilket for nogen er udfordring!

Hvert år ved denne tid styrter vi ud i byen for at finde gaver. Spørgsmålet er altid hvilke man skal købe. Nogle er bedre til det end andre. For nogle er det nærmest en tortur. Det er heller ikke altid lige let at købe gave til din partner. Nogle mænd har det med intet at ønske sig. Det vil sige, de ville da elske en ny båd, motorcykel, alufælge eller nyt kæmpe tv. Derudover ja så får du ikke virkelig så mange ledetråde. Ved kvinder er der altid de klassiske faldgruber. De frække trusser er bare ikke helt så frække når de er 2 numre for store. 

Hvad kan man købe der udløser glæde!

Ved mænd er der altid en hobby eller en sport du kan sigte efter. Er han vil med at løbe så er det bare noget sportstøj. Er han en gør-det-selv type, ja så kan stort set alt fra byggemarkedet vække glæde. Samler han på en eller anden ting, så er det oplagt med noget nyt til samlingen. Mænd er normalt også altid vilde med en slags spiritus. En god flaske er altid et plus. 

Kvinder har næsten altid en lang ønskeseddel du slavisk kan gå efter. Har hun dog ikke dette, ja så er hendes ynglings parfume, der er næsten tom på badeværelset altid god. Selvforkælelse er også et en god gave. Et gavekort til en kosmetorlog eller en dag i en spa er en sikker vinder. Specielt hvis hun kan tage en veninde med.

Glem ikke noget til jer!

I kan købe det sammen eller overraske hinanden med det. Gaver til forholdet er dog noget man ikke skal glemme. Specielt til samlivet er gaver blevet mere normale de seneste år. Det er dog heller ikke en dårlig ide at pifte lidt liv i sexlivet i julen. Noget sexlegetøj som advents gave, fælles køb eller under træet er bestemt ikke en dum ide. Husk dog lige at det måske ikke er den man pakker op i fællesskabet hehe.