Hold den fedeste konfirmationsfest

Tiden hvor man træder ind i de voksnes rækker og bliver konfirmeret. Det skal selvfølgelig fejres med masser af gaver og en fed fest. Men det betyder også meget arbejde fra forældrene at stable det på benene og tiden det tager ta lave alt maden og holde styr på gæsterne.

Hvorfor ikke i stedet outsource alt det til et sted hvor der er plads til alle, og du kan slappe af og nyde konfirmationen i stedet for at stresse rundt?

Se mere om hvordan du kan holde den bedste konfirmation her.

Fejrer konfirmationen i Bowl’n’Fun, og tilbyd alle gæsterne en lækker middag med varm mad fra grillen, alle børnenes favoritter og et lækkert dessertbord.

Omgivet af en masse sjov og forlystelser, så børnene kan løbe rundt og lege imens forældrene hygger sig med en kop kaffe. Det gør at alle nyder dagen, og konfirmanden især får en dag som han/hun ikke vil glemme.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente at der ikke kommer et kedeligt øjeblik for børnene. Med legelandet til at holde dem aktive, bowling til at skabe en sjov konkurrence stemning, gokart for adrenalinen, og Escape Rooms til at fremme teamwork og lave lidt gys.

Escape Rooms er især gået hen og blevet populært, ved nemlig at give dig en fordybende oplevelse, hvor alle kan være med og bidrage til oplevelsen og resultatet.