Hvem har designet J46 stolen?

Jeg arbejder som indretningsstylist hos flere af de store modeblade og jeg skriver mange artikler omkring møbler, indretning, boligen og nye trends inden for design og formgivning af møbelklassikere. Min næste artikel skal handle om den fantastiske J46 spisebordsstol fra FDB Møbler, som jeg både selv har stående hjemme i stuen og som jeg ved er en absolut publikumsfavorit i mange danske stuer. Det er en stol, som har været meget omtalt på de sociale medier i forhold til om det er den perfekte stol. Hvad gør en stol til perfekt og hvem vurderer det, ja det har jeg også spurgt mig selv omkring. Svaret er relativt enkelt og det kommer i virkeligheden an på den enkelte og der er derfor ikke nogen ekspert-komite som kan fortælle dig hvad der er perfekt, ligesom du ikke kan fortælle andre hvilken spisebordsstol som er den bedste.

 

Jeg vil skrive en artikel omkring stolen, da dens formgivning er super simpel i udtrykket, med kun 4 ben, et stolesæde og et ryglæn. Stolen er lavet i FSC-certificeret egetræ og den kommer i mange forskellige farver. Det er ikke fordi, at den er produceret i mange forskellige træsorter – det er faktisk altid egetræ. Men spisebordsstolen J46, den er blevet lakeret og kan fås i alt fra blå til rød, gul, grøn, lilla, hvid, sort og grå. Der er mange som sætter pris på en grå spisebordsstol, men personligt, så er jeg mere til at kombinere flere forskellige farver i min spisestue. 

 

Jeg leder efter nogen, som kan fortælle mig hvem der har designet J46 spisebordsstolen, da jeg ikke ved det. Jeg kunne måske lave en søgning på Google, men jeg tænker, at det er nemmere at finde et hurtigt svar herinde, hvis der er nogen af jer som ved det. Mit bedste gæt ville være, at det var Poul M. Volther som har designet J46 stolen, men det kunne måske også være Børge Mogensen eller Le Klint. Jeg ved i hvert fald at det hverken er Gubi, Hay eller Magasin.

 

Jeg har tidligere skrevet artikler omkring andre spisebordsstole end J46. F.eks. har jeg skrevet artiklerne omkring mange af de forskellige stole som FDB Møbler sælger på deres egen webshop og det er ikke så lidt endda. De har spisebordsstole i mange forskellige farver, former og designs. Det sjove ved at skrive artiklerne omkring FDB Møbler, er at der er så mange fine detaljer man kan dykke ned i. Det kan være måden hvorpå ryglænet er formgivet eller hvilken type af lak, som de vælger at male egetræet med. FDB Møbler designer nemlig oftest deres møbler i egetræ, da de synes at det er noget af det fineste materiale, som man kan få fat i. Det er jeg egentlig også enig i, men jeg kan også godt lide kirsebærtræ og valnød, hvilke er flotte træsorter.

 

Hvis der er nogen som ved hvem der har designet J46 spisebordsstolen fra FDB Møbler og hvorvidt det er Poul M. Volther som har designet den, så må I godt lige skrive en kommentar her til artiklen. Det vil jeg sætte stor pris på, så jeg kan komme videre med mit arbejde. Der er mange fantastiske hjem, som bruger mine artikler som inspiration til deres indretning og valg af møbler og jeg vil helst ikke skuffe dem ved at skulle vente.

 

Når I har fortalt mig omkring designere, som kan jeg give et hint til hvor man kan finde den til en god pris. Det kan jeg faktisk godt uanset, da en virksomhed ved navn Trendyfour Living sammenligner priser på tværs af mange forskellige butikker og derved er du sikret, at du kan få din J46 stol til den bedste pris. Held og lykke og god jagt efter din nye spisebordsstol.