Hvorfor er sommer den bedste tid til at begynde på en ostekasse?

Kolde nætter er snart ovre, dagene bliver længere, og før du ved af det vil vi alle hygge os I parker, tænde for grille og ønske at hver dag var en søndag! 

Ost bliver ofte associeret med indendørsarrangementer såsom jul og nytår, men vi har fundet tre gode grunde til hvorfor sommer er den perfekte årstid til at spise ost.

 

Sommer er tapassæson og der er ingen tapas uden ost

Hvis du nogensinde spiser spansk et spansk måltid ude, eller vil lave et derhjemme, og ikke ved hvad du skal lave, er et godt sted at starte en osteplatte eller flere enkle tapas. 

Når den er sammensat, er en simple og lækker osteplatte perfekt til at imponere gæster derhjemme (Du vil også kunne fortælle dem alt omkring ostene med vores smagsoversigt). 

Så før du kommer den tapasaften ind i kalenderen, vil du være sikker på du har et passende sortiment af ost til dit festmåltid.

 

Sankt Hans 

Sankt Hans er en stor del af vores kultur, og bruges ofte med familie og venner. Det er en højtid at samles om og dele et fantastisk måltid udenfor på den lange dag i Juni.  Hvorfor ikke gøre den aften endnu mere mindeværdig ved at oplive den med en osteplatte! 

 

Picnic 

Det er midten af ugen, og du ser allerede frem til at have en picnic i weekenden. Er vi dog ikke alle kæmpe tilhængere af at være udendørs i løbet af sommeren? 

Spol tiden 24 timer frem, og din picnickurv er næsten klar. Den mangler bare en ting: Ost. Men så kommer den allervigtigste, livsforandrende beslutning: Hvilken slags ost?

Altså, hos Osteposten vælger vi højkvalitets-oste, som bærer på særlige egenskaber, så du har det mest komplette ostebord hvad gang, så hop på en af vores abonnementer, og du vil være sikker på ikke at gå glip af oste af god kvalitet i løbet af denne sommer. 

Den gode ting ved en picnic er at din ost allerede vil være ved den rigtige temperatur til at lade smagene komme ud og afsløre dem selv. Og det i sig selv er også en god grund!