Sådan får I stablet en fed klasse reunion på benene

Fra vi går i folkeskolen eller i gymnasiet og til vi kommer ud på arbejdsmarkedet, sker der rigtig meget. Men selvom vi nu går nye veje, så kan vi i ny og næ godt kigge tilbage til, hvordan tingene var engang. Hertil kan vi også spekulere på, hvordan det går vores gamle klassekammerater. Så hvad med at holde en fed reunion? Du får masser af inspiration lige her!

 

Dans, sjov og gode drikkevarer

Hvis ikke man har set hinanden i mange år, så kan det godt være en smule angstprovokerende pludselig at skulle snakke sammen igen. Der er sket meget siden sidst og dem du kendte dengang, er med stor sandsynlighed ikke helt den samme, som du kendte.

For at mindske den akavede stilhed kan det derfor være godt med gode selskabslege, genkendelig musik og gode drinks. Alle disse 3 ting kombineret, er uden tvivl med til at mindske det akavede element. 

De sjove selskabslege må I selv finde på, men når det kommer til leje af bar så er Lejenbartender.dk klar til at hjælpe. Her kan I leje en bart il hele aftenen, så I er sikre på, at I ikke løber tør for lækre, kolde drikkevarer.

I skal selvfølgelig vurdere hvilken type bar I ønsker, men en cocktail bar til fest er bestemt ikke noget dårligt valg. Ved at vælge denne type bar kan I få masser af klassiske og elegante drinks, som vil være rigtig fine til en klasse reunion. 

 

Teambuilding kan være en god mulighed

Som sagt, så kan der være en lidt akavet stemning, når nu der er tale om mennesker, som man ikke har set i mange år. Derfor kan du overveje, om I måske skal begive jer ud i noget teambuilding, lidt ligesom nye medarbejdere ville gøre.

Det kan være gåder der skal løses eller andet som giver jer mulighed for at komme lidt tættere på hinanden og vigtigst, at lære hinanden at kende lidt på ny igen. 

Det vigtigste ved sådan et arrangement er, at du er åben overfor dine gamle medstuderende og at du er i godt humør. Det kan ikke undgå at smitte af.