Savner I struktur i hverdagen?

Når hverdagen først er gået i gang, så kan det hele, allerede fra mandag, hurtigt begynde at flyde ud. Der er meget lidt styr på det hele, og det kan opleves som en lavine, der vælter ind over jeres liv. Det kan især være svært, hvis I ikke formår at samarbejde, eller hvis nogle oplever de andre som modspillere. Det behøver ikke at være fordi, at det rent faktisk forholder sig sådan, men derfor kan den individuelle oplevelse sagtens påvirke så meget hos den enkelte, at oplevelsen påvirker hverdagen på en sådan måde, at det hele føles ved siden af.

Det kan være frustrerende, men der er heldigvis gode råd at hente, så I alle, sammen, kan få en øget oplevelse af struktur på hverdagen i fællesskab. Der skal faktisk ikke så meget til, og så længe I alle er enige om, at I vil prøve diverse ting af, så kan det gå op i den helt perfekte enhed.

Få en fælles kalender

I bestemmer helt selv, om den skal være fysisk, eller om den i stedet skal være digital og synkronisere automatisk mellem jeres enheder. En fysisk kalender kan I hænge op et sted, så alle kan se den, og så I hele tiden kan holde øje med, hver I hver især skal. Her er det også vigtigt at aftale, at I selv står for at holde øje med, hvad I har af planer, så andre ikke skal huske på det. På den måde får I ansvaret for jeres egen hverdag, uden at kunne lægge ansvaret over på andre.

Det smarte ved at have en synkroniseret kalender er, at I har adgang til den fra alle steder, så længe I har jeres mobil eller anden enhed med jer. Så kan I altid tilgå den og tjekke, om andre har tilføjet aftaler, og det skaber en stor fleksibilitet. Så ender I ikke med at lave aftaler oveni hinanden, som også kan være til stor frustration.

Måltidskasser redder aftensmaden

Med en måltidskasse kan I spare tid på indkøb og madlavning, som mange familie sjældent har rigtig meget lyst til. Hvis I aldrig har hørt om det før, kan I klikke ind på maaltidskassen.com og læse meget mere om de forskellige muligheder. Marley Spoon er et eksempel på en spændende måltidskasse, I bør tjekke ud. Det er noget af det helt nye i forhold til at få leveret mad, og det fungerer super smart til at skabe lidt mere struktur i hverdagen.